Partner packages

Word partner en presenteer je oplossingen!

EVENT PARTNER (STANDHOUDER)
€ 2.000

Beman je eigen stand in de virtuele arena en kom direct in gesprek met klanten en prospects. In de stand is er ruimte voor veel promotiemateriaal, zoals verwijzingen naar je eigen website en socials, een brochure in de vorm van een downloadbare PDF, een button voor direct contact en een tekstuele beschrijving je van dienst. Daarnaast kun je de stand aankleden met banners en video’s.

CONTENT PARTNER
€ 5.000

Beman je eigen stand in de virtuele arena en kom direct in gesprek met klanten en prospects (gelijk aan event partner).

Houd daarnaast je eigen break-out sessie van 30 minuten. Hierin geldt “the floor is yours”. Wil je zelf een product uitlichten? Of laat je liever één van je ambassadeurs aan het woord? Jij bepaalt de invulling van deze sessie. Toeschouwers nemen interactief deel en kunnen live vragen stellen.

Van al onze partners nemen we de bedrijfslogo’s mee in alle online en offline communicatie over het SCM Supply Chain Theater online. Daarnaast zijn alle partners zichtbaar met een banner bij de virtuele receptie.

Bereik van de communicatie:

  • E-nieuwsbrief naar ruim 5.000 abonnees
  • Website met gemiddeld 14.000 paginaweergaven per maand
  • LinkedIn groep met bijna 9.000 leden
  • Verspreiding Supply Chain Magazine ruim 4.000 exemplaren per editie

DOELGROEP

Algemeen Directeur, Supply Chain Directeur, Supply Chain Manager, Logistiek Manager, Warehouse Manager, Transport Manager en Supply Chain Planner

Neem voor meer informatie en specifieke vragen contact op met Hugo Berentsen: +31 6 54 76 13 84 of hugo.berentsen@supplychainmedia.nl